Wednesday, 14 November 2012

SPM

Hello?
yeahh . nak story pasal penentu okey? WHAT? penentu . okey okey . This one . SIJIL PELAJARAN MALAYSIA . act untuk budak budak form 5 lah kan . takut sangat . okey? saya pon . Ahaks . 4 paper sudah berlalu . Now tinggal 5 lagi . Sumpah rasa macam msdhdedidhud jee kan? kan la? 
Sempat lagi nak update bagai . so tak ape lah . update jee kot . Boring ni .Now bulan November . Then Dec tahun baru . Mac Result keluar . so kat situ lah penentu anda anda anda semua okey . me too lah . Firstly nak ucap thanks kepada guru guru yang mengajar yang tak jemu jemu tuu mengajar , Then budak budak kelas 5 Sarjana . Of course akan rindu korang nanti . dan kepada BF saya juga . sama kelas . penyuruh saya STUDY? bahasa ape aku guna ni .Thanks ajar math , chemis n so on . stayback , ape lagi? haha? tanye sendiri lah  .For you .  dont pressure pressure okey ? . Okey Bye . Merdeka on #28Nov2012 . yeahhhhh!

No comments:

Post a Comment